Mažoretkinje Martinčice primile nagradu za osvojenu brončanu

MWF-XIV. European majorette-sport Championship-GIULIANOVA/IT,22.-25.06.2017.

U Martinskoj Vesi danas je potpisan ugovor o sufinanciranju radova na izvanrednom održavanju županijskih cesta na području Općine kojima će se obnoviti, urediti ili rekonstruirati oko sedam kilometara cesta za što Općina i Županijska uprava za ceste Sisačko-moslavačke županije izdvajaju ukupno oko 2,6 milijuna kuna. Ugovor su potpisali načelnik Općine Martinska Ves Stjepan Ivoš i ravnatelj Županijske uprave za ceste Stipo Šapina po modelu 50 naprema 50 %. Sastanak i potpisivanje pogledajte u priloženom videu.
POTPISAN UGOVOR O SUFINANCIRANJU RADOVA NA IZVANREDNOM ODRŽAVANJU ŽUPANIJSKIH CESTA NA PODRUČJU OPĆINE
Ponos Općine Martinska Ves. Brojne medalje i pehari dokaz su naše volje, upornosti i truda kako bi u što bojem svijetlu predstavili Martinsku Ves ili Hrvatsku u Europi! U vrlo kratko vrijeme postale su simbol općine, te zaslužile titulu "Istinski brend Općine Martinska Ves". Kako bismo ih bolje upoznali snimili smo kratki film o njma te vas pozivamo da ga pogledate.
BOŽIĆNA ČESTITKA IZ MARTINSKE VESI
Izvedba: To "Janko Stjepušin" Martinska Ves i Valentina Badanjak Pintarić u crkvi Svetog Martina biskupa.
FILM O MARTINČICAMA
PREDSTAVLJENA KNJIGA „USPOMENE“ AUTORICE MARIJE JAGATIĆ-NOSALJ
N edjelja navečer, 9. travnja 2017. je u Martinskoj Vesi u Domu kulture "Stjepan Radić" održano predstavljanje knjige Marije Jagatić-Nosalj: Uspomene. Dvorana je bila prepuna mještana, premala da primi sve zainteresirane za svjedočanstva i sudbinu Marije Jagatić- Nosalj. Mještani su stajali na hodnicima i pod prozorima dvorane. Pozdravnu riječ održao je načelnik Martinske Vesi dipl. inž. Stjepan Ivoš. Knjigu su predstavili predsjednik Hrvatskog kulturnog vijeća književnik Đuro Vidmarović, zatim književnik Hrvoje Hitrec, novinar Marko Ljubić, publicist Damir Borovčak i osobno priređivač knjige Ivan Hrvoić. Program je vodila tajnica HKV-a Irena Šupuković. Prikaz nošnji Gornje Posavine uz prigodne pjesme kroz program predstavljanja izveli su članovi KUD "Martinčani" pod vodstvom Nikoline Šiško. Više u priloženom videu.
Kulturni centar Braće Radić
Utorak , 9. svibnja 2017. je u Trebarjevu Desnom u Domu "Stjepan Radić" održano predstavljanje idejnog projekta “Kulturni centar Braće Radić”. Vrhunski arhitektonski projekt doc.art. Ivice Plaveca, dipl.ing.arh. Monumentalni projekt koji svojom veličinom dostojno predstavlja najveće Hrvatske sinove. Sisačko-moslavačka županija u suradnji s općinom Martinska Ves kao nositelji projekta podupire izgradnju muzeja kao kulturnog centra koji će istaknuti njihovu ulogu i djelovanje. Ovakav muzej podići će i vrijednst cijelom naselju te povećati turističku ponudu SMŽ rekao je općinski načelnik Stjepan Ivoš. Više u priloženom videu.
Asfaltiraju se ceste: Željezno, Željezno-Jezero, Jezero, Lijeva Luka, cesta prema Boku Palanječkom i cesta prema Strelečkom
Četvrtak, 11.05.2017. su općinski načelnik Stjepan Ivoš dipl.ing. i Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić u 12 sati, u prostoru Općine Martinska Ves potpisali ugovor o sufinanciranju izvanrednog održavanja lokalnih cesta na području Općine Martinska Ves. Nakon potpisivanja ugovora obišli su dijelove cesta koje su ugovorom obuhvaćene. Više u priloženom videu.
OPĆINA MARTINSKA VES
Prvo testiranje mladog vina vinara s područja Općine Martinska Ves

Testiranje održano 09.11.2018. u zgradi Općine MV

MULTIMEDIJA
Fotografije “Dan Općine i blagdan Sv. Martina biskupa i zaštitnika Župe i Općine Martinska Ves
LADO u Martinskoj vesi FOTO VIJEST
U Martinskoj Vesi, 21. rujan 2021.
Fotografije s obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja 2022.
Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak Knjižnica i čitaonica Marinska Ves Dječji odjel – Igraonica
U Martinskoj Vesi, 06. prosinac 2022.
SVETI NIKOLA, SPORTSKA DVORANA OSNOVNE ŠKOLE „BRAĆA RADIĆ“
U Martinskoj Vesi, 05. prosinac 2022.
13.11. Dan Općine Martinska Ves
U Martinskoj Vesi, 13. studeni 2022.
FOTO VIJEST “OCJENJIVANJE VINA I GULAŠA”
11.11. Dan Općine Martinska Ves
U Martinskoj Vesi, 11. studeni 2022.
FOTO VIJEST