OPĆINA MARTINSKA VES
PRIOPĆENJA COVID-19
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST-mjere suzbijanja širenja korona virusa U Martinskoj Vesi, 17. ožujak 2020.
Pozivamo stanovnike Općine Martinska Ves kao i sve ostale stranke, da dolaske u općinsku upravu Općine Martinska Ves kao i druge ustanove na našem području svedu na minimum uzimajući pri tom u obzirom važnost i hitnost rješavanja određenih potreba, odnosno da svoje potrebe kada je to moguće pokušaju regulirati elektroničkim sredstvima komunikacije (telefon, e-mail i slično). Također, poziva se stanovništvo na discipliniranu primjenu uputa, mjera i postupaka koje preporuča i nalaže Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, Hrvatski zavod za javno zdravstvo te osoblje uključeno u proces upravljanja krizom uzrokovanom koronavirusom, ali i da se ne širi panika i eventualne dezinformacije plasirane od strane neovlaštenih i neodgovornih osoba.
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE MARTINSKA VES- Mjere sprečavanje širenja korona virusa U Martinskoj Vesi, 13. ožujak 2020.
Donesen je Zaključak sa preporukom da se do daljnjeg odgode sva javna okupljanja na području Općine Martinska Ves bez obzira na veličinu okupljanja kao mjera sprečavanja širenja bolesti uzrokovane korona virusom COVID-19. Više u priloženom dokumentu.
STOŽER CZ OPĆINE M.VES
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE MARTINSKA VES
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE-PRIOPĆENJA COVID-19 U Martinskoj Vesi, 13. ožujak 2020.
ODLUKA STOŽER CZ OPĆINE M.VES
ODLUKA DJEČIJA IGRALIŠTA
ODLUKA O RADNOM VREMENU TRGOVINA
ODLUKA O MJERAMA SKLAPANJA BRAKOVA
ODLUKA SPROVODI
Propusnice građanima koji moraju napustiti mjesto prebivališta zbog vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština (točka II. Podtočka e Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj) izdaje Stožer civilne zaštite Općine Martinska Ves. Zahtjev za izdavanje Propusnice se podnosi na propisanom obrascu priloženom uz ovu obavijest elektronskim putem na e-mail adresu zamjenik@martinskaves.hr Ukoliko netko nije u mogućnosti poslati zahtjev elektronskim putem, može isti podnijeti na adresi Desna Martinska Ves 67 u vremenu od 8.00 do 14.00.
Zahtjev za propusnicu
ODLUKA
UPUTA
2. Odluku o mjerama za ublažavanje negativnih posljedica uzrokovanih epidemijom COVID-19 na području Općine Martinska Ves- molim objaviti u link „općinska uprava, rad Općinskog vijeća, 19. sjednica“.
1. Odluku o sklapanju Sporazuma o zajedničkom koordiniranju aktivnosti civilne zaštite u vezi kretanja stanovnika s područja jedinica lokalne samouprave potpisnica ovog Sporazuma
Odluke U Martinskoj Vesi, 18. svibanj 2020.
ODLUKA 1
ODLUKA 2