Martinčice su postale dvostruke državne prvakinje te državne viceprvakinje

Mažoretkinje Martinčice su postigle sjajne rezultate na 40. državnom turniru Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske održanom u Šibeniku prošlog vikenda.

Martinčice su postale dvostruke državne prvakinje te državne viceprvakinje. Zlato su osvojile u kategorijama classic pom-pon juniori i classic pom-pon seniori, a srebro u kategoriji velika formacija mix seniori. Ne smijemo zaboraviti najmlađe članice Martinčica koje su osvojile 4. mjesto u kategoriji velika formacija pom-pon djeca.

Djevojke su se osvojivši dobre rezultate na državnom turniru kvalificirale na Europsko Prvenstvo koje će se održati u Sloveniji, Mariboru 22. – 25.06.2023.

Članice tima su pokazale svoju predanost i talent te su zasluženo osvojile prestižne nagrade na ovom turniru. Osvojivši tako mnogo nagrada, Martinčice su potvrdile svoj status kao jedan od vodećih plesnih timova u Hrvatskoj. Ovaj uspjeh je zasluga timskog rada i napornih treninga, a Martinčice su još jednom dokazale da se trud i predanost uvijek isplate.

Čestitke Martinčicama u ime Općine Martinska Ves na njihovim zasluženim nagradama i još jednom pokazanom talentu i predanosti.