Desno Trebarjevo postavlja standarde vrhunske organizacije vatrogasnih natjecanja: Održano 28. natjecanje vatrogasnog podmlatka i mladeži

Izvrsno organizirano 28. natjecanje vatrogasnog podmlatka i mladeži od strane Vatrogasne zajednice Sisačko-moslavačke županije.

U Desnom Trebarjevu uspješno je održano 28. Županijsko natjecanje vatrogasnog podmlatka i mladeži, koje je okupilo impresivnih 120 odjeljenja u četiri kategorije. Ovaj prestižni događaj okupio je mlade vatrogasce iz cijele Sisačko-moslavačke županije, koji su pokazali svoje vještine i predanost vatrogastvu.
Tri najbolje plasirana odjeljenja muške i ženske mladeži ostvarila su izvanredan uspjeh, osiguravši svoje mjesto na 15. Državnom natjecanju vatrogasne mladeži koje će se održati 9. rujna 2023. na otoku Pagu, u Novalji. Među uspješnim ekipama nalazi se i muška mladež DVD-a Desno Trebarjevo, koja je oduševila svojim izvedbama i postignutim rezultatima.
Nadalje, tri najuspješnija odjeljenja muškog i ženskog vatrogasnog podmlatka će imati čast predstavljati svoje zajednice na regionalnom natjecanju Koordinacije vatrogasnih zajednica središnje Hrvatske. Ovo važno natjecanje regionalne razine bit će održano u rujnu ove godine, pružajući mladim vatrogascima priliku da pokažu svoje vještine i snagu pred zahtjevnim ocjenjivačkim žirijem.
Rezultati 28. županijskog natjecanja pomlatka i mladeži VZSMŽ
01.07.2023. 16:56  –  02.07.2023. 15:59
Trenutni poredak!
Tablice:

 

   

  

 

 

Autorska prava: Općina Martinska Ves