U Tišini Erdedskoj sanirana i modernizirana nerazvrstana cesta NC 1-614, Tišina Erdedska-ŽC3274

“Sanacija i modernizacija nerazvrstane ceste NC 1-614, Tišina Erdedska-ŽC3274” ima za cilj unaprijediti prometno povezivanje naselja Tišina Erdedska s županijskom cestom ŽC 3274. Projekt se temelji na poticanju prometne mobilnosti i povezanosti s gradom Siskom, s posebnim naglaskom na radno-aktivno stanovništvo koje svakodnevno migrira prema gradu radi odlaska na posao, te na povezivanju poljoprivrednika s tvornicom stočne hrane u Tišini Erdedskoj i optimizaciji transporta poljoprivrednih proizvoda iz općine.

Nedostatak prometne infrastrukture, može ograničiti pristup osnovnim resursima i tržištima. Projekt “Sanacija i modernizacija nerazvrstane ceste NC 1-614, Tišina Erdedska-ŽC3274” predstavlja značajan korak prema poboljšanju ove situacije u općini Martinska Ves.
Sanacija i modernizacija ceste financirana je sredstvima Ministarstva poljoprivrede, Sisačko-moslavačke županije i Općine Martinska Ves. Projekt je ukupne vrijednosti od 232.563,13 €.
Projekt “Sanacija i modernizacija nerazvrstane ceste NC 1-614, Tišina Erdedska-ŽC3274” predstavlja značajnu inicijativu koja će pridonijeti poboljšanju života i gospodarskom razvoju općine Martinska Ves. Poboljšane prometne veze, unaprijeđenu mobilnost i bolji pristup resursima bit će ključni faktori koji će pozitivno utjecati na stanovnike ovog ruralnog područja, stvarajući prilike za ostanak i prosperitet u zajednici. Osim toga, projekt će doprinijeti jačanju konkurentnosti i gospodarskom razvoju regije, čime će se ostvariti optimalni sustav javnog prijevoza koji će zadovoljiti niz životnih potreba stanovnika.