FOTO – Mažoretkinje Martinčice oduševile publiku na desetom Uskrsnom koncertu!

Martinska Ves, 1. travnja 2024.

Već tradicionalno, Uskrsni koncert Mažoretkinja Martinčica obogatio je blagdane u našoj općini. Brojna publika u dvorani osvojena je energičnim plesom i raskošnim kostimima ovih talentiranih djevojaka.

Na čelu s neumornom voditeljicom Mateom Meštric, Martinčice su predstavile 13 savršeno izvedenih koreografija. Od predškolaca do seniora, svaka skupina oduševila je publiku svojim talentom i disciplinom. Posebnu su pažnju privukle koreografije s pom-ponima i defileom štapom, a seniorke su osvojile gledatelje gracioznim plesom.
Osim domaćina, publiku su zabavili i gosti iz KUD-a Tišinčani iz Tišine Erdedske te izvrsna dječja skupina KUD-a Veleševec iz Veleševca.
Uz mnoštvo osvojenih pehara i odličja, Martinčice su s ponosom predstavile i dio svojih prekrasnih uniformi. Njihova predanost radu i talent rezultirali su brojnim nagradama, a posebno se ističe brončana medalja sa Svjetskog prvenstva.
Martinčice se već pripremaju za nova natjecanja. Već 20. travnja nastupit će na Državnom prvenstvu u Zadru, koje je ujedno i kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Češkoj. Svim snagama im želimo puno sreće i uspjeha!
Naš načelnik, g. Stjepan Ivoš, izrazio je divljenje radom Martinčica i naglasio da su one ponos naše općine. Vijećnik Županijske skupštine SMŽ, g. Ivan Brlečić, i predsjednik Općinskog vijeća, g. Mario Turek, također su bili oduševljeni nastupom i pohvalili djevojke na trudu i talentu.
Uskrsni koncert Mažoretkinja Martinčica bio je pravi praznik plesa i radosti. Zahvaljujemo se Martinčicama na još jednom nezaboravnom doživljaju i želimo im puno sreće u svim budućim nastupima!

 

 

 


Foto: G. Jurić