Poziv za sudjelovanje na 22. Smotri folklora Sisačko-moslavačke županije

POZIV
NA 22. SMOTRU FOLKLORA SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

(36. „Martinski susreti“)

 

Poštovani,

Zajednica kulturno umjetničkih udruga Sisačko moslavačke županije, u suradnji s Hrvatskim saborom kulture i uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Sisačko-moslavačke županije organizira 22. Smotru folklora Sisačko-moslavačke županije, odnosno 36. po redu „Martinske susrete“, dana 11.6.2023. godine u Martinskoj Vesi, u Sportskoj dvorani Osnovne škole „Braća Radić, Desna Martinska Ves 66, s početkom u 18,00 sati. Sudionici Smotre imati će osigurane prostorije za presvlačenje u Osnovnoj školi „Braća Radić“, Desna Martinska Ves 66, u koje radi pripreme za nastup mogu doći od 16,00 sati.

Za nastup na ovoj smotri mogu se prijaviti folklorni ansambli i izvorne skupine, dakle u kategorijama IZVORNOG I KOREOGRAFIRANOG FOLKLORA. Izvedbe će na smotri pratiti stručno povjerenstvo delegirano od strane Hrvatskog sabora kulture koje će na okruglom stolu nakon Smotre sudionicima iznijeti svoja zapažanja te će izvršiti odabir folklornih ansambala i izvornih skupina koji će predstavljati Sisačko- moslavačku županiju na 30. SUSRETU HRVATSKIH FOLKLORNIH ANSAMBALA I IZVORNIH SKUPINA.

Izvedbe folklornih ansambala i izvornih skupina moraju biti u suglasnosti s PRAVILIMA 30.
SUSRETA HRVATSKIH FOLKLORNIH ANSAMBALA I IZVORNIH SKUPINA koje dostavljamo u privitku.
Prijava za sudjelovanje na Smotri folklora Sisačko-moslavačke županije vrši se putem PRIJAVNICE (obrasci u privitku) koja se popunjena mora dostaviti na e-mail adresu Zajednice zajednica.kultura@smz.hr najkasnije do 29.5.2023. godine.
Uz prijavnicu molimo da nam dostavite i kratku biografiju društva odnosno ansambla.

 

Dokumenti:

Pravila 30. Susreta hrvatskih folklornih ansambala i izvornih skupina
PRIJAVNICA NA 22. SMOTRU FOLKLORA SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE
POZIV NA 22. Smotru folklora sisačko-moslavačke županije

PREDSJEDNICA
Ivanka Roksandić