28. natjecanje vatrogasnog podmlatka i mladeži Vatrogasne zajednice Sisačko-moslavačke županije

Vatrogasna zajednica Sisačko-moslavačke županije s ponosom najavljuje održavanje 28. natjecanja vatrogasnog podmlatka i mladeži. Događaj će se održati u nedjelju, 2. srpnja 2023., u vremenskom rasponu od 9:00 do 13:00 sati, u pitoresknom mjestu Desno Trebarjevo.

Ovo prestižno natjecanje okupit će oko 115 natjecateljskih desetina, što znači da će se na terenu naći otprilike 1150 djece i mladeži u dobi od 6 do 16 godina. Mladi vatrogasci iz cijele Sisačko-moslavačke županije demonstrirat će svoje vještine, stručnost i timski duh u raznim kategorijama natjecanja.
Natjecatelji će se suočiti s izazovima u gašenju požara, pružanju prve pomoći, tehničkoj intervenciji te će pokazati svoju snalažljivost i brzu reakciju u vatrogasnim situacijama. Očekuje se da će svaki tim dati sve od sebe kako bi osigurao svoje mjesto na postolju.
Prve tri plasirane ekipe muške i ženske mladeži će se plasirati na državno natjecanje vatrogasne mladeži koje će se održati u Novalji na otoku Pagu u mjesecu rujnu.
Osim intenzivnih natjecanja, događaj će također obuhvatiti edukativne radionice o vatrogasnoj sigurnosti i zaštiti, pružajući mladim vatrogascima dodatno znanje i vještine potrebne u njihovoj budućoj karijeri kao vatrogasci. Također će biti prilike za razmjenu iskustava i stvaranje trajnih prijateljstava među sudionicima.
Vatrogasna zajednica Sisačko-moslavačke županije srdačno poziva sve zainteresirane da prisustvuju ovom spektakularnom događaju i podrže mlade vatrogasce koji predstavljaju budućnost vatrogastva. Očekujemo uzbudljivo i dinamično natjecanje koje će prikazati hrabrost, stručnost i predanost mladih vatrogasnih snaga.
Pridružite nam se u Desnom Trebarjevu i budite svjedoci impresivnih vještina mladih vatrogasaca. Ova manifestacija ima za cilj promicanje važnosti vatrogasne djelatnosti među mladima i izgradnju snažne vatrogasne zajednice.